Her er der tale om utrolig lækre kanelsnegle i Luxus klassen.

 

Ingredienser:

3 dl sødmælk
50 g gær
4 store æg
1 vanilie stang / tsk vanilie pulver ( ikke vanilie sukker )
1 spsk stødt kanel
1 tsk Kardemomme
1 tsk stødt ingefær
100 g sukker
½ spsk groft salt
200 g blødt smør

Mel i passende mængde ( 6-8oo g )
Dejen skal være blød ikke klistret.

Remonce:

250 g blødt smør
200 g sukker
2 spsk stødt kanel

Pensling:

2 æggeblommer til pensling
neutral olie til formene

Glasur:

æggehvide 2 spsk
flourmelis 150 g 
blå frugtfarve 10 dråber

Fremgangsmåde:

Dejen:
Opløs gør i mælken og rør derefter alle ingredienser i. 
Tilsæt melet til sidst lidt af gangen så dejen ikke bliver for tør.

Når dejen har hævet i 15 min tages den ud på bordet og deles i 2 portioner.
Rul nu dejen ud og fordel halvdelen af remencen på den en del.

Rul nu dejen sammen som en roulade og skær den ud og læg den i små forme.

Tryk nu sneglen flad i formen og pensel med æg

Bages i en forvarmet ovn i 15-20 min ved 185 Grader

til de er gylden brune.

Når de er kolde kan du komme glasur på.