Sous Vide

Hvad er Sous Vide ???



Det skulle efter sigende være en smags oplevelse ud over alle grænser.

Her kan du følge vores lille families forsøg ud i denne nye verden.
Anordningen er bestilt og valget er faldet på Anova Sous Vide maskine.
Jeg har bestilt Wifi udgaven og er spændt på om det er noget der virker.

Lige nu afventer jeg spændt ankomsten af staven og jeg kan følge dens rejse fra et laget i Holland til min dør via GLS

Dette kan ikke går hurtigt nok. Sjovt nok er det jo det langsomme ved Sous Vide der gør forskellen, bare ikke lige her og nu for mig.

Nu går jagten så ind på en velegnet Vakuum pakker, men der har jeg ikke helt fået kigget godt nok endnu.
Jeg har en gammel billig en som ikke er særlig velegnet, så jeg undgår nok ikke en udskiftning.

---

Efter få dage ankom min Sous Vide endelig, og den kunne pakkes ud. Der opdager jeg så at jeg ikke har tænkt mig om. For hvad skal det første være jeg skal lave i den.
Jeg har jo siddet og kigget mig omkring men der er så meget. Så jeg gik en tur på Facebook i en af grupperne der og spurgte hvad jeg skulle lave som det første.

Spørgsmålet var at det skulle være noget hvor jeg let kom igennem det og hvor man kunne smage og føle forskellen iforhold til almindelig tilberedning.

Jeg blev foreslået flg.

Culotte
Bøf
Tun
Æg
Kylling
Spidsbryst
Svine mørbrad

I alle afskygninger. Stor velvilje til at hjæpe må jeg sige.

Sendte konen afsted for at finde de fine stykker kød og hun kom hjem med en Culotte og en Cuvette steg klar til Sous Vide.

Vi tester nu en Sous Vide Cuvette steg. Det bliver spændende.





Nogle uger efter prøvede jeg en Sous Vide Kalve Culotte med meget stor succes.





Dessert skal man jo også have så første Sous Vide dessert blev Sous Vide Rabarber dessert med vanilje is tjek den ud her.

 




Mvh

Jacob Varberg