Chokolademuffins

Antal: til 16 stk.

Ingredienser:
300 gram smør eller margarine
1 dl. Mælk
300 gram sukker
300 gram hvedemel
5 stk. æg
100 gram Kakaopulver
2 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde:
1. Bland fedtstof og sukker til det er let og luftig.

2. Tilsæt æggene 1 af gangen og rør blandingen sammen efter hvert æg.

3. Bland så mel, kakao og bagepulver sammen og kom det derefter i blandingen.

4. Kom så blandingen i 20 papir muffins forme.  

5. Ovnen skal forvarmes til 180 grader (170 grader for varmluft)

6. Bagetiden er ca. 15-20 min. 

7. Efter endt bagetid skal kagen tages ud og afkøle i formen.

Tips:

 


Ekstra god kage:
Kom feks 100-200 gram ekstra mørkchokolade i blandingen inden den kommes i formen. 

Man kan også få en kage med orange smag, ved at erstatte mælken med appelsin juice.

"Slanke tips":

Man kan erstatte halvdelen af fedtstoffet ved at komme 1 ½ dl. æblemos i, i stedet for.


Denne opskrift er venligst udlånt fra 
Amo Den store fødselsdags Bagebog

© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia

Adsense