Halloween
Halloween er en dejlig tid og en tid hvor vi har overskud til at hygge om familien
Hvornår er det halloween?
Halloween er altid d. 31. oktober. Ifølge overtroen er natten mellem d. 31. oktober og d. 1. november nemlig den nat, hvor de døde har lettest ved at vende tilbage til de levendes verden, eventuelt for at skræmme eller gøre regnskaber op.
Her kommer en omgang opskrifter du kan bruge hvis du skal have noget Halloween lignende mad.
Bagte græskar kerner Halloween Edition
Halloween pølsehorn pølsemumier
Adsense
Halloween pølsehorn pølsemumier
Skal du lave en sjov ting til halloween, så er pølsemumier lige det du står og mangler.
Ingredienser:
Du skal bruge 2 pakker kyllinge pølser ( Rema 1000)
Og 1 pk. Færdig pølsehornsdej.
Fremgangsmåde:
Skær ben og arme med 3 snit i pølsen
Skær dejen ud i 5 mm tykke strimler.
Rul det så rundt om pølserne.
De bages ved 200 grader i 10 min.
Adsense
Bagte græskar kerner Halloween Edition
Når tiden er inde til græskar er det ikke til at smide de lækre kerner ud når man har pateret sit græskar.
Så her får du vores ynglings opskrift på Ristede græskarkerner i ovnen.
Ingredienser:
Kerner fra 1 stort græskar
1 tsk salt
1 spsk olie
1 l vand
Fremgangsmåde:
1 Pil så mange dele fra kernerne som muligt.
2. skyl kernerne grundigt
3. Kog kernerne i 20 -30 min i 1 L vand
4. Tør kernerne godt af i et viskestykke
5. Kom kernerne i en skål og vend dem i 1 spsk olie.
6. Drys saltet over dem
7. Fordel kernerne på en bageplade med bagepapir i et tyndt og ensartet lag
8. Stil kernerne i en forvarmet ovn 300 grader eller så højt det kan lade sig gøre.
9. Bag først i 5 min hvorefter du vender kernerne rundt på pladen
10. Fortsæt med 2-5 min af gangen til de er gyldne. ( Kun gyldne )
Advarsel! Bliver de for mørke smager de ikke alt for godt.