Lækker Pasta Gratin med gulerødder
4 Personer
Ingredienser:
8 æg
2 dl mælk
4 Tvebakker ( Knust )
300 g kold pasta ( Gerne fra igår )
250 g revet ost
2 små løg ( Fint snittet )
300 g gulerødder ( I tern )
1 tsk salt ( Gerne Hvidløgssalt )
Fremgangsmåde:
Hak løgene meget fint og rist dem i en smule fedtstof i en slip let gryde
Når løgene er svitset kommes gulerødderne i og de svitses med i 5-10 min.
Når det står og svitser tages den kolde pasta og kommes i små anretnings glas der kan tåle at komme i ovnen
Først Pasta, så gulerødder og løg, så Sammenpisket mælk og æggehvide, så en hel æggeblomme efterfulgt at en halv knust tvebak og tilsidst den revne ost.
Denne opskrift passer til 8 Creme Brulee glas.
Stil det hele i ovnen med 220 grader varmluft i ca 20 min hold øje med at osten ikke bliver brændt.
Er osten ved at være for mørk kan man ligge et stykke staniol hen over glassene.
Du kan selvfølgelig også vente lidt med at komme osten på.
Der er også mulighed for at lave det hele i et stort ildfast fad.