Antal: til 18 stk.

Ingredienser:
50 gram smør eller margarine
2 dl. Mælk
300 gram sukker
250 gram hvedemel
3 stk. æg
3 tsk. bagepulver
1 tsk. Vanillesukker

Kokosmasse:
125 gram Smør eller margarine
250 Gram Brun farin
½ dl. mælk
100 gram Kokosmel

Fremgangsmåde:
1. Pisk æg og sukker til en tyk masse

2. Bland nu de tørredele sammen Mel, bagepulver og vanillesukker.

3. Vend nu denne blanding forsigtigt i æg/sukkermassen.

4. Mælk og smør koges nu op og blandes forsigtigt i massen.

5. Kom så dejen i 18 muffinsforme eller i en bradepande der er ca. 25x35, husk den skal
   være smurt.

6. Bag nu Muffins i midten af en forvarmet ovn, i ca. 20 min. Ovnen skal forvarmes til 
   200 grader (180 grader i varmluft)

7. Mens mufins er i ovnen laver du kokosmassen.

8. Denne kommes i en gryde og indgredienserne smeltes sammen. Når Muffins har bagt i
   20 min, åbner du ovnen og kommer massen på kagerne / kagen. herefter bages
   kagerne igen i 5 min.

 

Denne opskrift er venligst udlånt fra 
Amo Den store fødselsdags Bagebog

© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia

Adsense