Brød med dild og fetaost i bagemaskine opskrift:
Ingredienser:
3,25 dl vand
2-3 spsk. olie
500 gr hvedemel
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
2 spsk. tørrede dildspidser
1 tsk. løgpulver
1 tsk. tørgær
100 gr. fetaost
Bageprogram:
Basis / Franskbrød
Bruning:
Stilles på lys
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Normalt ville det være:
1. Hæld det kolde vand i bagemaskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Ved signaltonen (ca.20 min.) tilsættes 100 gr. fetaost i hele tern.
6. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Adsense