Snobrød
Antal: 4-6 personer
Ingredienser:
500 gram Hvedemel
100 gram Smør eller Margarine
25 gram Gær
6 dl. Mælk (Ca.)
4 stk. Æg
2 tsk. Salt (10 g)
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret og kom mælken i, lad det blive lunt (38 grader)
hvorefter du opløser gæren i det.
2. Rør nu lidt mel i og tilsæt salt og æg.
3. Rør nu den sidste mel i og ælt dejen godt sammen.
4. Lad nu dejen hæve tildækket i 1½ time og rul så dejen ud til lange pølser.
5. Sæt dejpølserne rundt om en pind og tryk de 2 ender rigtig godt fast.
6. hold nu snobrødene ind over gløderne og ikke for tæt til de er færdig bagte.
Tips:
Serveringsforslag:
Spis snobrødet med syltetøj eller en stegt pølse til, med ketchup
Denne opskrift er venligst udlånt fra
Amo Den store fødselsdags Bagebog
© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia
Adsense