Lagkage grundkage
Antal: 1 lagkage
Ingredienser:
Frugter (feks. Jordbær, hindbær, banan mm.)
5 dl. fløde til flødeskum
200 gram syltetøj
Glasur til pynt
Andet pynt
Lagkagebunde
Kagecreme (feks:Chokoladecreme, Chokolade creme, Citroncreme, Frugtcreme, Vanilieflødecreme eller hvad du kan finde på.)
Fremgangsmåde:
1. Brug et velegnet kagefad til lagkagen.
2. Læg den første bund på fadet og kom creme eller frugt imellem, fortsæt i 3 lag.
3. Lad gerne lagkagen stå og køligt nogle timer så den kan søbe og trække smag ud i
kagebundene.
4. Inden servering piskes piskefløde og kagen dekoreres med fløde, bær og pynt efter
eget valg.
5. Serveres bedst køligt.
Denne opskrift er venligst udlånt fra
Amo Den store fødselsdags Bagebog
© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia
Adsense