Påskeæg med nougat og lakridspulver
Antal: 15 æg
Ingredienser:
250 g ODENSE Ren Rå Marcipan
½-1 tsk. lakridspulver
100 g ODENSE Blød Nougat
ODENSE Lys eller Mørk Chokolade
Pynt:
Farvet glasur eller krymmel
Fremgangsmåde:
1. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til kugler.
2. Bland nougaten med lakridspulver og del i 15 lige store stykker.
3. Lav en fordybning i hver marcipankugle og fyld med lakridsnougat.
4. Pak marcipan omkring og form/tril til æggeform mellem håndfladerne.
5. Temperer nu chokoladen. Temperering af Chokolade
6. Overtræk med lys eller mørk chokolade og pynt med krymmel eller farvet glasur.
Tips: Knust tyrkisk peber kan erstatte lakridspulver.
Denne opskrift er venligst udlånt af
Odense marcipans www.odense-marcipan.dk
Adsense