Cupcakes Kirsebær
Antal: 12 stk.
Ingredienser:
150 gram sukker
1250 gram blødt usaltet smør
150 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
2 stk. æg
½ tsk salt (ca. 2,5 gram)
300 gram kirsebærsyltetøj
100 gram mørkchokolade
Pynt:
Chokolade Cupcake creme
Fremgangsmåde:
1. Smelt chokolande i et vandbad og bland det med smøret.
2. Tilsæt så kirsebærsyltetøj, salt og sukker i.
3. Dernæst kommes 1 æg i af gangen og bland godt inden det næste komme i.
4. Bland nu mel og bagepulver sammen og tilsæt det så til dejen.
5. Ovnen skal være forvarmet til 200 grader (180 grader ved varmluft)
6. Kom så dejen i muffinsforme og bag dem i 20-25 min.
7. Lad dem afkøle helt inden du pynter dem med Chokolade Cupcake creme
Denne opskrift er venligst udlånt fra
Amo Den store fødselsdags Bagebog
© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia
Adsense