Fondant Marhsmallows Edition

Hjemmelavet fondant er meget nemt at lave og denne version er enda også "langtids" holdbar.
2-3 måneder kan den holde dig i et mørkt skab.

 

MarshMallowsFondant
Ingredienser:
15 marshmallows (Rocky Mountan ) ca 100 g
2 spsk. olie (fx. rapsolie)
4 spsk. vand
750 g flormelis Brug ikke det hele i første omgang da den ikke må blive for tør.

Kom marshmallows i et vandbad sammen med vand og olie. Smelt det langsom.
Rør næsten alt flormelis i til det er sej 


Nu er Fondanten færdig og klar til udruldning.
Jeg kan bedst lide når det har været en tur i køleskabet i 2 timer.


Denne opskrift kan også farved med helt almindelig frugtfarve.

Denne opskrift passer til en rund kage i 24 cm springforms størrelse.

 

Adsense

 
 

Fondant

Hjemmelavet fondant er meget nemt at lave og det tager næsten ingen tid.
Denne opskrift er nemt at følge og resultatet er rigtig flot og nem at arbejde med.

 












Ingredienser:
500 g flourmelis
1 æggehvide
25 ml flydende glukose (ca 2 spsk) ( fast glykosesirup kan også bruges uden problemer )

 
1. Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem med dejkroge til massen er sej. Du kan med fordel bruge en Kitchen Aid røremaskine

2. Fondant massen kan opbevares på køl i op til 3 uger i en tætsluttende bøtte eller pose.

3. Udrul fondant massen i en passende tykkelse ( brug Marezena majs stivelse så det ikke klister fast på bordet.

Tips: For at glykosesiruppen slipper let kan du komme vand på hænder og ske.

Denne opskrift kan også farved med helt almindelig frugtfarve.

Denne opskrift passer til en rund kage i 24 cm springforms størrelse.

 

Adsense