Hjemmelavet Fersken Sorbet
Hvad gør man når haven bugner af ferskner og man ikke kan nå at spise dem alle friske ?
Her er et lille forslag. Hvad med fersken Sorbet frisk og sød på samme tid.
Antal:
4 personer
Ingredienser:
3 dl Sirup ( Sirup grundopskrift ) obs ! Dog uden vanillie obs!
250g meget modne ferskner
2 spsk Citronsaft ( Svarer til ca ½ citron )
3 æggehvider
Fremgangsmåde:
1. Sørg for at din Sirup er afkølet.
2. Tag kærnen ud af alle ferskner og tag skindet af fersknerne
3. Blend fersknerne med en stavblender / blender
4. Bland nu Sirup og frugtmasse og citron sammen.
5. Pisk æggehviden helt stiv og bland den i sirup og frugtmassen. ( det vil ligge sig oven på ) Så sørg for
at det bliver blandet rigtigt godt sammen.
6. Kom nu det hele i ismaskinen og følg instruktionerne på din ismaskine
7. Min ismaskine har lavet det til Sorbet når der er gået 50 min.
Min maskine er en :