Rugbrød i bagemaskine
Antal: Ca. 950 gram.
Ingredienser:
1 dl. Vand (Lunken)
3,5 dl Kernemælk
250 Gram Groft rugmel
350 Gram sigtemel
2 tsk. salt
1 pk tørgær ( 11,8 gram )
Bageprogram:
Rugbrød
Bruning:
Medium ( Lær din bagemaskine at kende. Når du kender den til de forskellige brødtyper kan du uden problemer finde den rigtige bruning. )
Testet med:
XBM2000 fra Bagemaskinen.dk
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Adsense
Normalt ville det være:
1. Hæld vand og kernemælk i bagemaskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
6. Fold et vådt viskestykke uden om rugbrødet i ½ time det gør at det ikke bliver så
hårdt i kanten.
Adsense