Rugmels franskbrød i Bagemaskinen
Antal: Ca. 750 gram.
Ingredienser:
3,15 dl. Vand (Lunken)
375 Gram Hvedemel
120 Gram Rugmel
30 gram Sukker
10 gram salt
25 Gram gær
eller
11 gram tørgær
15 gram majsmel
Ekstra:
5 gram kommenfrø
Bageprogram:
Franskbrød
Bruning:
Stilles på lys
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Normalt ville det være:
1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
3.a Bruges frisk gær skal det opløses i det lunkne vand, bruges der frisk gær må
man ikke bruge timer funktionen, fordi gæren ikke kan tåle at stå natten
over.
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Adsense