Brød med dild og fetaost i bagemaskine opskrift:
Ingredienser:
3,25 dl vand
2-3 spsk. olie
500 gr hvedemel
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
2 spsk. tørrede dildspidser
1 tsk. løgpulver
1 tsk. tørgær
100 gr. fetaost
Bageprogram:
Basis / Franskbrød
Bruning:
Stilles på lys
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Normalt ville det være:
1. Hæld det kolde vand i bagemaskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Ved signaltonen (ca.20 min.) tilsættes 100 gr. fetaost i hele tern.
6. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Adsense
Græsklandbrød i bagemaskine
Antal: Ca. 700 gram.
Ingredienser:
2,5 dl. Vand (Lunken)
300 Gram Hvedemel
130 Gram Sigtemel
2-3 spsk Oregano
1 fed hvidløg
60 Gram yoghurt natural
1 Tsk. salt
20 Gram gær
Bageprogram:
Franskbrød
Bruning:
Stilles på mørkt
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Normalt ville det være:
1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
2. Kom så mel og krydderier i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Adsense
Rugmels franskbrød i Bagemaskinen
Antal: Ca. 750 gram.
Ingredienser:
3,15 dl. Vand (Lunken)
375 Gram Hvedemel
120 Gram Rugmel
30 gram Sukker
10 gram salt
25 Gram gær
eller
11 gram tørgær
15 gram majsmel
Ekstra:
5 gram kommenfrø
Bageprogram:
Franskbrød
Bruning:
Stilles på lys
Fremgangsmåde:
1. Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
Normalt ville det være:
1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)
3.a Bruges frisk gær skal det opløses i det lunkne vand, bruges der frisk gær må
man ikke bruge timer funktionen, fordi gæren ikke kan tåle at stå natten
over.
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Adsense
Rusinbrød i Bagemaskinen
Antal: Ca. 780 gram.
Ingredienser:
250 dl. Vand
230 Gram Hvedemel
1 spsk. Olie
2 spsk. Sukker
1 tsk. salt
80 Gram Rosisner
20 gram gær
Pynt:
1 stk. æg
100 gram sukker
50 gram Hakkede hasselnødder
Bageprogram:
Normal - Basic ol.
Bruning:
Stilles på Mørk
Fremgangsmåde:
1. Kom først vand i maskinen
2. Kom så mel i bagemaskinen
3. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
4. Bag brødet, når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
Tips:
Sukker og nødder:
Når 2/3 dele af bagetiden kan man tage pensle toppen af brødet med æg og forsigtigt drysse sukker og hakket hasselnødder over brødet.
Adsense