Klints hjemmelavede Barbeque BBQ
Hvorfor ikke lave verdens bedste barbeque BBQ selv når det er lige så let som at klø sig et hvis sted.... ;o)
Her kommer opskriften som jeg har fået af en af mine rigtig gode venner Klint som er en sand mester i specialiteter og kvalitet.
Egner sig fremragende til Pulled Pork Burger The Klint Edition
Ingredienser:
6 dl Ketchup ( Beauvais )
200 g brun farin
4 spsk æble eddike sider
4 tsk soya
4 tsk god sennep
4-6 tsk Paprika
et skvat tabasco
2 små hvidløg ( Ikke fed men de små runde hvidløg uden fed )
1. Kom alle ingredienser i en lille gryde og varm det op i kort tid til den brune farin er helt opløst.
Opbevarings tips:
Du kan opbevarer denne BBQ i køleskabet i op til 1 uge.
Den egner sig fortrinenligt til at blive ned frosset. Og faktisk kan man skære i den når den er nedfrosset så man kan tage netop den portion man skal bruge.