Her har vi fundet en lækker opskrift på Ananas muffins der er uden sukker og 
er derfor velegnede til det sunde alternativ til en klassenstime kage eller som en diabetes kage.
 
18 stk Ca. 160-170 kacl. pr kage

Ingredienser:
1 dl. Mælk
150 g Margarine
125 g Perfect fit
2 tsk bagepulver
75 g Kokosmel
4 små æg eller 3 store
200 g Hvedemel
100 g rosiner
150 g Konserves ananas

 

Fremgangsmåde:

1. Kog først mælken og hold den så over kokosmelet som så skal stå og trække i 8-10 min.

2. Æg, Perfect Fit og Magarine røres så i kokosblandingen.

3. Bland så melet og bagepulveret sammen og kom den i dejen og rør godt rundt.

4. Rør forsigtigt de små ananas tern i dejen sammen med rosinerne.

Kom dejen i muffins forme og bag dem i 15-20 min i en forvarmet ovn 225 grader ( 185 grader ved varmluft )