Fedtebrød

Fedtebrøds dej Dej klar til ovnen

Klar til glasur Færdig fedtebrød

Antal: ca. 30 stk


Ingredienser:
125 gram hvedemel
1/4 tsk Hjortetakssalt
125 gram Smør eller margerine
65 gram sukker
65 gram Kokosmel

Til glasur:
100 gram flourmelis
1 hvide af et æg
1 tsk romessens

Fremgangsmåde:

1. Bland alle indredienser og ælt det til det er en smidig og sammenhængende dej,
   der ikke smulre.

2. Del dejen i 3 stykker og lav dem til pølser som ligges på en bageplade med bagepapir.

3. Rul nu dejen ud til lange plade kager, du kan med fordel komme lidt flourmelis på dejen,
   så hænger dejen ikke fast.

4. Bag nu brødet i 10 min til det er let brun i ovnen ved 200 grader (varmluft) 
   eller 220 grader ved alm ovn.

 

5. Når brødet stadig er varmt komme glasuren på og kagerne skæres ud på skrå.

6. Lad det så afkøle på en rist.