Rusinbrød i Bagemaskinen


 Antal:
 Ca. 780 gram.
 
 
Ingredienser:
 
250 dl. Vand
 230 Gram Hvedemel
 1 spsk. Olie 
 2 spsk. Sukker
 1 tsk. salt
 80 Gram Rosisner
 20 gram gær
 
 Pynt:
 1 stk. æg 
 
100 gram sukker
 50 gram Hakkede hasselnødder

 
 Bageprogram:

 Normal - Basic ol.
 
 Bruning:
 Stilles på Mørk

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Kom først vand i maskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen

 
 
3. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 4. Bag brødet, når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
 

 Tips:

Sukker og nødder: 
 
 Når 2/3 dele af bagetiden kan man tage pensle toppen af brødet med æg og forsigtigt drysse sukker og hakket hasselnødder over brødet.