Müsli brød med nødder i  Bagemaskinen

 
 Antal:
 Ca. 750 gram.
 
 
Ingredienser:
 
3,25 dl. mælk
 400 Gram Hvedemel
 100 Gram groft Rugmel
 2 spsk sirup
 1 tsk salt
 25 Gram gær eller 11 gram tørgær
 175 gram Müsli blanding med nødder
 
 
Bageprogram:

 Franskbrød 
 
 Bruning:
 Stilles på mørk

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld den de våde ingredienser i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

     
 3.a Bruges frisk gær skal det opløses i mælken, bruges der frisk gær må 
man ikke bruge timer funktionen, fordi gæren ikke kan tåle at stå natten over.

 4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.