Pizzaboller

Antal: 30 stk.

Ingredienser:
500 gram Hvedemel
75 gram Smør eller Margarine
50 gram Gær
2,5 dl. Mælk (Ca.)
1 stk. Æg
1 spsk. Sukker (25 g)
1 tsk. Salt(5 g)
100 g revet ost
1 spsk. Oregano
1 dl. Ketchup

Fremgangsmåde:
1. Lun mælken (38 grader)
    hvorefter du opløser gæren i det.

2. Tilsæt nu de andre ingredienser og ælt til er helt glat og uden klumper, altså helt
   ensartet.

3. Del nu dejen i 3 dele der er lige store, og rul dem til 3 kugler som nu skal hvile i nogle
   få minutter.

4. Rul nu dejen til en lang pølse (ca. 16 cm lang) og del så pølsen i 8 lige store stykker.
    Disse stykker former du nu til fine boller.

5. Kom nu bollerne på 2 bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket til dobbelt
    størrelse.

6. Imens der efter hæves, kan du tænde ovnen, så den er klar, til at sætte bollerne ind.
    Ovnen skal være 220 grader varm (Varmluft 200 grader).

7. Når boller er færdig hævede, trykkes de let sammen. 

8. Pensel nu med ketchup og drys med oregano og ost.

9. Bag nu bollerne midt i ovnen i ca. 10 min. En plade af gangen.


Tips: 

Det bedste resultat: 
Ælt dejen rigtig godt sammen.

Frysetips:
 
Når bollerne er helt afkølede kan du fryse dem, når du så skal bruge dem igen, kan du varme dem i ovnen og du får næsten helt nybagte boller.