Kartoffelfrikadeller med groft salat

Antal: 4 personer

 

Ingredienser:
250 gram kogte kolde kartofler
1 fed hvidløg
1 dl Rasp
1 tsk groft salt
3 æg str L
200 gram revet mozzarella ost
frisk kværnet peber

Salat:
2 store blade af et Hvidkål
1 æble
1 rød snack peber
½ agurk
4 mellem store gulerødder



Fremgangsmåde:

1.
 Kog kartoflerne 

2. Når de er færdig kogte skyldes de med koldt vand.

3. Pres 1 fed hvidløg i en skål og kom alle de øvrige ingredienser i skålet og blad den godt.

Del dejen i 2 portioner med hver 10 dele og lav dem til små runde kugler. Kom 15 gram smør på en pande og steg frikadeller her i, gentag processen med de sidste 10 frikadeller med endnu 15 gram smeltet smør.

Salaten: Skær alle delene i strimler og læg dem på en tallerken hver for sig.