Hjemmelavet Filur Is Sorbet

Antal: 
4 personer

Ingredienser:

2 dl Sirup ( Sirup grundopskrift)
2,5 dl Appelsin saft ( Svarer til ca 5-6 mellemstore appelsiner )
0,5 dl Citronsaft ( Svarer til ca 1 stk citron )
2 dl Blendet hindbær. ( svarer til ca 300 g frosne hindbær )

Fremgangsmåde:

1. Sørg for at din Sirup er afkølet.


2. Pres appelsinerne og citronen 

3. Blend de frosne Hindbær sammen med de pressede frygter.

4. Bland nu Sirup og frugtmasse sammen.





4.1 Husk af sigte blandingen så hindbær
     kernerne ikke kommer med. 








5. Pisk æggehviden helt stiv og bland den i sirup og frugtmassen. ( det vil ligge sig oven på ) Så sørg for 
at det bliver blandet rigtigt godt sammen.

6. Kom nu det hele i ismaskinen og følg instruktionerne på din ismaskine

7. Min har lavet det til Sorbet når der er gået 50 min.

Min maskine er en :

Exido ismaskine m/kompressor som er købt i Bilka