Cupcakes Kirsebær

Antal: 12 stk.

Ingredienser:
150 gram sukker
1250 gram blødt usaltet smør
150 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
2 stk. æg
½ tsk salt (ca. 2,5 gram)
300 gram kirsebærsyltetøj
100 gram mørkchokolade

Pynt:
Chokolade Cupcake creme

Fremgangsmåde:

1. Smelt chokolande i et vandbad og bland det med smøret.

2. Tilsæt så kirsebærsyltetøj, salt og sukker i.

3. Dernæst kommes 1 æg i af gangen og bland godt inden det næste komme i.

4. Bland nu mel og bagepulver sammen og tilsæt det så til dejen.

5. Ovnen skal være forvarmet til 200 grader (180 grader ved varmluft)

6. Kom så dejen i muffinsforme og bag dem i 20-25 min.

7. Lad dem afkøle helt inden du pynter dem med Chokolade Cupcake creme


Denne opskrift er venligst udlånt fra 
Amo Den store fødselsdags Bagebog

© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia