Pulled Pork Burger  - The Klint Edition


 


Pulled Pork Burger The Klint Edition

Ingredienser:
1,6 kg Nakke filet
100 g Klints Barbeque BBQ til marinering af Nakke Filén
300 g Klints Barbeque BBQ til at blande i den færdige Pulled Pork ( mindre kan også gøre den hvis man ikke ønsker det så stærkt.

Selvfølgelig gode Store maxi brugerboller og en hjemmelavet Coleslaw salat

Fremgangsmåde:
1. tag nakke filén og som den i en pose efter at du har gnedet den ind i 100 g  Klints Barbeque BBQ 

2. efter en nat i køleskabet tages nakke filetten ud og kommes i en ovn fast bradpande inkl væden fra posen.

3. tænd ovnen op 100 grader og sæt nakke filetten ind med staniol over i 8 - 10 timer

4. efter end langtidsstegning i ovnen tages din Pulled pork ud og rives fra hinanden inden  Klints Barbeque BBQ hældes over det hele. og wupti klar til servering.