Hjemmelavet Fersken Sorbet

Hvad gør man når haven bugner af ferskner og man ikke kan nå at spise dem alle friske ?
Her er et lille forslag. Hvad med fersken Sorbet frisk og sød på samme tid.

Antal: 
4 personer

Ingredienser:

3 dl Sirup (  Sirup grundopskrift  ) obs ! Dog uden vanillie obs!
250g meget modne ferskner
2 spsk Citronsaft ( Svarer til ca ½ citron )
3 æggehvider

Fremgangsmåde:


1. Sørg for at din Sirup er afkølet.

2. Tag kærnen ud af alle ferskner og tag skindet af fersknerne

3. Blend fersknerne med en stavblender / blender

4. Bland nu Sirup og frugtmasse og citron sammen.

5. Pisk æggehviden helt stiv og bland den i sirup og frugtmassen. ( det vil ligge sig oven på ) Så sørg for 

at det bliver blandet rigtigt godt sammen.

6. Kom nu det hele i ismaskinen og følg instruktionerne på din ismaskine

7. Min ismaskine har lavet det til Sorbet når der er gået 50 min.

Min maskine er en :

Exido ismaskine m/kompressor som er købt i Bilka