Lækre sandwichboller
   


Disse boller er utrolig lækre til en omgang Bøfsandwich en er ellers også fortrinenlige frokost boller

SANDWICHBOLLER:

12 stk.
1 pisket æg til pensling
25 g gær
4 dl lunkent vand
50 g rørsukker
50 g margarine
2 tsk. fint salt
2 æg
50 g havregryn
750 g hvedemel 

Evt sorte sesamfrø ol. til at pynte bollerne efter pensling

Fremgangsmåde:

Start med at lave dejen til bollerne.

1. Opløs gæren i det lunkne vand
2. Tilsæt nu alle de andre ingredienser.
3. Ælt det i 8 min i en røremaskine eller hænderne.
4. Lad det nu hæve til dobbeltstørelse. 
4a. Tænd nu ovnen på 225° (ikke varmluft)
5. Efter endt hævning tages dejen ud på et let meldrysset bord og deles forsigtigt i 12 stykker.
6. Form forsigtigt runde boller og pensel dem nu med sammenpisket æg.
7. Læg bollerne på plader med bagepapir eller smurte plader
8. Bag dem når de er synligt hævede igen i 225° (ikke varmluft) ca 12-15 min.
9. Når de er færdige sættes de på en rist og køler af.