Efter at have kigget nettet igennem for Sous Vide Flæskestegs opskrifter er det blevet denne her som pt. er min fortrukne opskrift

   

Jeg har brugt en flæskesteg på ca 2,2 kg

Stegen

1. Skær sværen af og pak stegen i en vacumpose og forsejl den. Kom eventuel lidt smør og lidt laurbærblade ved stegen.

2. Kom den i Sous Vide badet i 6,5 time ved 59 grader.

3. Når stegen er færdig tages den om og brunes på alle sider. Og lad den så trække i 15 min inden den skæres ud.

Sværen

1. Når du har stået sværen af stegen, skæres den i strimler på ca 5,7 mm bredde eller som i mit tilfælde hvad slagteren har valgt at gøre.

2. Kom nu sværen i kogende saltet vand i 20 min. Efter dette skal de op og dryppe af inde du lægger dem i en bradepande,
det er vigtigt at de ikke ligger oven op hinanden.

3. Bag dem så i 30 - 35 i en alm ovn ved 200 grader til de er blevet gyldne og sprøde.
Under vejs skal du tage de afsmeltede fedt fra bradepanden.

4. Når de er færdige lægges de på fedtsugende papir og drypper af. Drys dem her med salt. eller hvad du nu har lyst til.

Tips 1.
Der er en god holdbarhed på sværene hvis de kommes i en lufttæt beholder. De kan holde sig i flere dage hvis de ikke er spist.
Tips 2.
Du kan også sagtens varme dem igen.