Lækker Rababer dessert med vaniljeis

 

Når sommerferien sætter ind sætter de dejlige Rabarber også ind i haven. Og der er ikke noget så dejligt som en omgang dessert af de fine rabarber.

Denne dessert er frisk og let syrlig. Man kan selvfølgelig øge mængden sukker men, så mister retten lidt sin friskhed.
Ønsker man at rabarberne knaser lidt skal man maks give retten 30 min og er man til lidt mere bløde rabarber skal de have 50 min.

           
 



Ingredienser:

200 g Rabarber ( jeg har brugt Jordbærrabarber )
100 g sukker
1 tsk vanilejsukker
1 vacuum pose

Vaniljeis til servering

Fremgangsmåde:

1. Skær rabarberne i små stykker. Er de for tykke skal det også flækkes ned i mindten.

2 .Kom alle ingredienserne i en vacuumpose og ryst sukker vaniljesukker og rabarber sammen.

3. Vacuumer posen og kom det i dit Sousvide bad.

4. Indstil din Sous Vide maskine på 61 grader og bad Rabarberne i ca 30 - 50 min alt efter ønsket blødhed.