Påskeæg med nougat og lakridspulver

 

Antal: 15 æg

 

Ingredienser:
 
250 g ODENSE Ren Rå Marcipan
½-1 tsk. lakridspulver
100 g ODENSE Blød Nougat
ODENSE Lys eller Mørk Chokolade


Pynt: 
Farvet glasur eller krymmel

 

Fremgangsmåde:
1. 
Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til kugler.

 

2. Bland nougaten med lakridspulver og del i 15 lige store stykker.

 

3. Lav en fordybning i hver marcipankugle og fyld med lakridsnougat.

 

4. Pak marcipan omkring og form/tril til æggeform mellem håndfladerne.

5. Temperer nu chokoladen.   Temperering af Chokolade

6. Overtræk med lys eller mørk chokolade og pynt med krymmel eller farvet glasur.

Tips:
 Knust tyrkisk peber kan erstatte lakridspulver.


Denne opskrift er 
venligst udlånt af 
Odense marcipans www.odense-marcipan.dk