En ting er sikkert man bliver ikke så klistret af disse nøgne Spareribs som de rigtige.
Tilgængæld får man meget meget mere af det gode.

 
  


  

Min rigtig gode kunde har inspireret mig til denne opskrift.

Det drejer sig om lækre " Spareribs " lavet på gasgrill. Egentligt er det en nakke fillet der er udskåret i 3 lag.
Hvor efter man bare gør som normalt med spareribs.

Fremgangsmåde:

1. Lav en rub eller smør de udskårne stykker nakkefillet med en rigtig god BBQ eks Klints hjemmelavede Barbeque BBQ

2. Lad det nu trække minimum 3-4 timer

3. Start nu grillen på ca 140 grader og grill med røg i ca 1½ time.

4. smør nu lidt Klints Barbeque BBQ på "benene" og grill nu i 2-3 timer ved ca 110 grader ( sprøjt med æblesider og smør med jævne mellemrum i denne grill fase.

5. Kom nu en sidste gang BBQ på og grill ved 150 grader til du har den ønskede farve. Jeg kan godt lide mine noget mørke.

Så bliver det ikke bedre.

Adsense