Grahamsbrød i Bagemaskinen

 Antal: Ca. 675 gram.
 
 
Ingredienser:
 
2,3 dl. Vand (Lunken)
 250 Gram Hvedemel
 160 Gram Grahamsmel
 10 gram salt
 20 gram tørgær
 1 spsk. Olie
 
 
Bageprogram:

 Franskbrød 
 
 Bruning:
 Stilles på mørkt

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

     
 4.
 Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.