Brød med dild og fetaost i bagemaskine opskrift:

Ingredienser:
 3,25 dl vand
 2-3 spsk. olie
 500 gr hvedemel 
 1 spsk. sukker
 1 tsk. salt
 2 spsk. tørrede dildspidser
 1 tsk. løgpulver
 1 tsk. tørgær
 
100 gr. fetaost
 

 
Bageprogram:

 Basis / Franskbrød
 
 Bruning:
 Stilles på lys

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld det kolde vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

     
 
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Ved signaltonen (ca.20 min.) tilsættes 100 gr. fetaost i hele tern.
 
 6. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.

 

 Antal: Ca. 700 gram.
 
 
Ingredienser:
 
2,5 dl. Vand (Lunken)
 300 Gram Hvedemel
 130 Gram Sigtemel
 2-3 spsk Oregano
 1 fed hvidløg
 60 Gram yoghurt natural
 1 Tsk. salt
 20 Gram gær 
 
 
Bageprogram:

 Franskbrød 
 
 Bruning:
 Stilles på mørkt

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel og krydderier i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

   
 
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
 
 

     

Rugmels franskbrød i Bagemaskinen

 Antal: Ca. 750 gram.
 
 
Ingredienser:
 
3,15 dl. Vand (Lunken)
 375 Gram Hvedemel
 120 Gram Rugmel
 30 gram Sukker
 10 gram salt
 25 Gram gær 
 eller
 11 gram tørgær
 15 gram majsmel
 
 Ekstra:
 5 gram kommenfrø
 
 
Bageprogram:

 Franskbrød 
 
 Bruning:
 Stilles på lys

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

     
    3.a Bruges frisk gær skal det opløses i det lunkne vand, bruges der frisk gær må
            man ikke bruge timer funktionen, fordi gæren ikke kan tåle at stå natten
            over.
 

 
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.

Rusinbrød i Bagemaskinen


 Antal:
 Ca. 780 gram.
 
 
Ingredienser:
 
250 dl. Vand
 230 Gram Hvedemel
 1 spsk. Olie 
 2 spsk. Sukker
 1 tsk. salt
 80 Gram Rosisner
 20 gram gær
 
 Pynt:
 1 stk. æg 
 
100 gram sukker
 50 gram Hakkede hasselnødder

 
 Bageprogram:

 Normal - Basic ol.
 
 Bruning:
 Stilles på Mørk

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Kom først vand i maskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen

 
 
3. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 4. Bag brødet, når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
 

 Tips:

Sukker og nødder: 
 
 Når 2/3 dele af bagetiden kan man tage pensle toppen af brødet med æg og forsigtigt drysse sukker og hakket hasselnødder over brødet.