Snobrød


 Antal: 4-6 personer
 
 Ingredienser:

 500 gram Hvedemel
 100 gram Smør eller Margarine
 25 gram Gær
 6 dl. Mælk (Ca.)
 4 stk. Æg
 2 tsk. Salt (10 g)
 
 Fremgangsmåde:

 1. Smelt smørret og kom mælken i, lad det blive lunt (38 grader)
     hvorefter du opløser gæren i det.
 
 2. Rør nu lidt mel i og tilsæt salt og æg. 
 
 3. Rør nu den sidste mel i og ælt dejen godt sammen.
 
 4. Lad nu dejen hæve tildækket i 1½ time og rul så dejen ud til lange pølser.
 
 5. Sæt dejpølserne rundt om en pind og tryk de 2 ender rigtig godt fast.
 
 6. hold nu snobrødene ind over gløderne og ikke for tæt til de er færdig bagte.
 
 Tips:
 

 Serveringsforslag
: 
 
Spis snobrødet med syltetøj eller en stegt pølse til, med ketchup
 

 
 Denne opskrift er venligst udlånt fra 
 Amo Den store fødselsdags Bagebog
 
 © 2008 Amo & Lantmännen Cerealia