Så blev det tid til at teste og lave en fantastisk lækker Nakkefilet om til en omgang Pulled Pork.

Efter måske verdens bedste Grill indkøb ( selve grillen ) skal der testes en masse opskrifter og her er en af den næste opskrifter.

 

Pulled Pork Burger The Klint Edition på Big Easy Smoker fra Char Broil

Ingredienser:
1,6 kg Nakke filet
100 g Klints hjemmelavede Barbeque BBQ til marinering af Nakke Filén
300 g Klints hjemmelavede Barbeque BBQ til at blande i den færdige Pulled Pork ( mindre kan også gøre den hvis man ikke ønsker det så stærkt.

Selvfølgelig godeStore maxi burgerboller og en Klints hjemmelavede Coleslawsalat
Fremgangsmåde:
1. Tag nakke filén og kom den i en pose, efter at du har gnedet den ind i 100 g  Klints hjemmelavede Barbeque BBQ 

2. Efter en nat i køleskabet tages nakke filetten ud og kommes i en ovn fast bradpande inkl væden fra posen. Eller en gryde du kan have i grillen!

3. Tænd grillen med lukket låg og lad den varme op i ca 10 på fuld power. Kom så en god stor træklods i bunden af grillen så gryden med nakkefileen kommer lidt op fra bunden.

4. Åben nu låget og kom gryde og filet i grillen.

5. Nu skal stegen stå med halvt lukket låg i 2-3 timer ( indtil den begynder at danne en lille fin skorpe. 

6. Kom nu låg eller staniol over filleen og lad den nu langtidsstege i de sidste timer til den har fået ialt 10 timer.
    Grillen er ca 100 grader når den står med åben låg og når gryden er hævet ca 10 cm fra bunden. 
    Jeg startede kl 6:15 om morgnen og var klar til at spise kl 17:00

7. Tag nu nakke fileen ud og ryk den fra hinanden og bland godt med Klints hjemmelavede Barbeque BBQ i den inden servering.

Rigtig god fornøjelse.
Jacob Varberg