Antal: Ca. 700 gram.
 
 
Ingredienser:
 
2,5 dl. Vand (Lunken)
 300 Gram Hvedemel
 130 Gram Sigtemel
 2-3 spsk Oregano
 1 fed hvidløg
 60 Gram yoghurt natural
 1 Tsk. salt
 20 Gram gær 
 
 
Bageprogram:

 Franskbrød 
 
 Bruning:
 Stilles på mørkt

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld den lunkne vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel og krydderier i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

   
 
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.