Brød med dild og fetaost i bagemaskine opskrift:

Ingredienser:
 3,25 dl vand
 2-3 spsk. olie
 500 gr hvedemel 
 1 spsk. sukker
 1 tsk. salt
 2 spsk. tørrede dildspidser
 1 tsk. løgpulver
 1 tsk. tørgær
 
100 gr. fetaost
 

 
Bageprogram:

 Basis / Franskbrød
 
 Bruning:
 Stilles på lys

 
 
Fremgangsmåde:
 1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.
 
 Normalt ville det være:
 
 1. Hæld det kolde vand i bagemaskinen
 
 2. Kom så mel i bagemaskinen
 
 3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

     
 
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.
 
 5. Ved signaltonen (ca.20 min.) tilsættes 100 gr. fetaost i hele tern.
 
 6. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.