Hjemmelavet trøfler

Hvem elsker ikke et trøffel fra bageren. Nu kan du lave dem så de smager helt magen til.
Husk at dejen også kan bruges til træstammer.

Hjemmelavet trøfler 

Antal: 10 stk

Ingredienser:

1 Hel Mazarin kage
1 Hindbær roulade
3 spsk. Hindbær syltetøj
1½ Spsk. Rom essens
50 g smør
3 dl Grovvalsede Havregryn
1 Spsk. Kakao

Fremgangsmåde:

1. Kom alle ingredienser i en røremaskine og lad det blande til det ligner trøffeldej.

2. Stil massen i køleskabet i 2 timer

3. Tag det ud og tril det i krymmel ( evt chokolade overtræk dem inden )

4. Anret og spis.

Føles dejen for brød kan man tilsætte 2 skiver toastbrød. Men husk den bliver fast i køleskabet.

Stor tak til Karen Magrethe for grundopskriften som er anvendt i denne opskrift.