Ølbrød superlækkert i bagemaskinen

Ingredienser:
3,25 dl Hvidtøl 8 Juleøl ) Ceres eller KB
2-3 spsk. olie
500 gr hvedemel 
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 tsk. tørgær
100 gr. Cornflakes

Pynt: 
1 Æg til pensling
4 Spsk. sesamfrø

Bageprogram:

Basis / Franskbrød

Bruning:
Stilles på lys


Fremgangsmåde:
1. 
Følg fremgangsmåden på din bagemaskines manual.

1a. Når øllet er kommet i skal der kommes Cornflakes i øllet, lad det trække mindst 3 min
     før at resten af ingredienserne kommes i som på normal vis.

Normalt ville det være:

1. Hæld det kolde øl i bagemaskinen

2. Kom så mel i bagemaskinen

3. Lav en lille fordybning til tørgæren i toppen, hvis der er forsinkelse i bagetiden (timer)

    
4. Indtast så program og indstil bruningsgraden.

5. Når det er færdigt tages det straks ud af bagemaskinen.
 
Tips: Brødet bliver bedst hvis det bages med det samme og tages ud af bagemaskinen og lægges på en rist med et håndklæde omkring, så er det super lækkert næste morgen tidelig. Brødet er også utrolig lækker frisk bagt og med et tykt lang smør på toppen...;o)