Rød Gisou Stærk - En videreudviklet DDV opskrift

Antal: 4 Personer

 Der er ikke noget så godt som simremad. Det er lækkert og smager stærkt og godt. Gisou er en ret jeg har stiftet bekendt skab med via DDV, retten er utrolig fedt fattig og utrolig smagsfuld. Og så mætter den helt vildt godt.

 
 

Ingredienser:
500 g Hakket oksekød
1 Spsk. Paprika
1 Spsk.Karry
1 dåse Hakkede tomater
1 Tsk. salt
300 g gulerødder
150 g rødbeder
300 g Hvidkåæ
1 Boulion terning ( Grøntsager )
4 dl vand
2 små løg ( 75 g ialt )

Fremgangsmåde:

1. Skræl gulerødder og rødbeder

2. Kog de hakkede løg i en boulion terning og 4 dl vand til de er klare

3. Kom nu de snittede grøntsager og den tyndt snittede hvidkål i gryden 

4. Kom så dåsen med hakkede tomater og alle kryderierne i og rør godt rundt

5. Lad det hele simre i en hel time.

6. Server nu - god appetit.