Lagkage grundkage

 

Antal: 1 lagkage

Ingredienser:
Frugter (feks. Jordbær, hindbær, banan mm.)
5 dl. fløde til flødeskum

200 gram syltetøj
Glasur til pynt

Andet pynt

Lagkagebunde
Kagecreme (feks:Chokoladecreme
, Chokolade  cremeCitroncremeFrugtcreme,  Vanilieflødecreme eller hvad du kan finde på.)

Fremgangsmåde:
1. Brug et velegnet kagefad til lagkagen.

 

2. Læg den første bund på fadet og kom creme eller frugt imellem, fortsæt i 3 lag.

3. Lad gerne lagkagen stå og køligt nogle timer så den kan søbe og trække smag ud i 
    kagebundene.

4. Inden servering piskes piskefløde og kagen dekoreres med fløde, bær og pynt efter
   eget valg.

5. Serveres bedst køligt.

Denne opskrift er venligst udlånt fra 
Amo Den store fødselsdags Bagebog

© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia