Sous Vide Kalve Culotte når det er bedst

Kalveculotte egner sig fremragende til Sous Vide og denne her blev min første KalveCulotte men bestemt ikke den sidste i Sous Vide badet.

   

 
Ingredienser:

1,4 kg Kalve Culotte
Salt
Peber

Olie til stegning.

Fremgangsmåde:

1. Afpuds din Kalve Culotte så der ikke er nogen sener på undersiden.

2. Rids fedt siden og gnid den i salt og peber

3. Brun den i 1 min på fedt siden på en meget var pande med olie.

3. Brun de andre sider i 15 sek med samme høje varme.

Afbruningen kan man undlade, men jeg kan godt lide at man får lidt ekstra stegesmag ind i kødet ved af brune det af inden man vacuum pakker kødet.


4. Vacuumer kødet og læg det i køleskabet natten over. ( Kan undlades )

5. Kom kødet i Sous Vide ved 56 grader i 10 - 11 timer. ( Jeg gav min 11 timer og den blev måske en smule for mør )

Den overskydende kødsaft fra posen brugte jeg til en lille sovs.