Antal: 20-25 personer

Ingredienser:
225 gram smør eller margarine
460 gram sukker
1 1/4 dl. kernemælk
½ tsk. salt
2 tsk. Natron
2 tsk. Vanillesukker
375 gram hvedemel
40 gram havregryn
4 stk. æg
5 stk. meget modne bananer

Fremgangsmåde:
1. Blødgør smørret og bland det sammen med sukkeret

2. Tilsæt så æg et af gangen

3. Mas Bananer og havregryn sammen

4. Tilsæt nu kærnemælken og rær godt sammen.

5. Bland nu Natron, Vanillesukker og mel sammen og tilsæt det til blandingen.

6. Kom nu dejen i formen, Dette kan feks være 2 franskbrødsforme, en bradepande 
   40x40 cm eller 2 springforme á 24 cm i diameter.

 

7. Bag nu kagen i midten af en forvarmet ovn, i ca. 35 min. Ovnen skal forvarmes til 
   200 grader (180 grader i varmluft)

8. Lad nu kagen køle helt af inden du dekorerer den med smeltet chokolade eller glasur.

9. Man kan også dekorerer kagen med mørk pålægschokolade når den er helt varm.


Denne opskrift er venligst udlånt fra 
Amo Den store fødselsdags Bagebog

© 2008 Amo & Lantmännen Cerealia